Oct 17, 2012

FAEDAH PEMEGANG KAD DISKAUN SISWA - Tebus sekarang !

Hye ! Hari ni kecoh dekat Uitm Arau dengan pengambilan kad siswa. 6 kaunter dibuka selama 2 hari (17-18 October 2012)  untuk pelajar tebus kad siswa masing-masing ! Masing-masing menuntut hak yang diberi sebagai siswa.

Untuk Student Uitm Arau, 
#1 Check no siri dulu sebelum tebus. SINI
#2 Tekan Ctrl+F untuk search nama korang. Lagi senang masukkan no matrik terus dalam kotak search tu. Jangan buat kerja gila cari satu-satu dalam beratus page tu.
#3 Cek no kaunter.


5892676500407997

Ni contoh no. kad siswa. copy 6 digit terakhir tu je . Salin No. kad 6 digit terakhir , dah boleh pergi tebus okay ?

Ini rupa kad siswa tertera nama Nur Khairunnisa. :D

Barang baik jangan ditolak. Pergilah bersesak sekejap untuk dapatkan kad yang valid 3 tahun ni. Faedah + diskaun 3 tahun dengan hanya sekeping kad siswa ! ohh how I love this kad siswa !



FAEDAH KAD SISWA KEPADA SEMUA PEMEGANG KAD SISWA


BUKU/ALAT TULIS

• MPH BOOKSTORES (10% off)
• IMLAQ BOOK CENTRE (10% off)
• BORDERS (10% off)
• RONA (5% – 20% off)
• KIANG TRADING (10% off)
• KOPERASI DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA
MALAYSIA BERHAD (5% – 15% off)
• KOPERASI KEDAI BUKU UNIVERSITI
MALAYA BERHAD (3% off)
• KOPERASI UNIVERSITI SAINS MALAYSIA
BERHAD (2% – 10% off)
• K.L COMMERCIAL BOOK CO. (M) SDN
BHD (10% off)
• KMK RESOURCES SDN. BHD. (10% off)



KELENGKAPAN SUKAN/PAKAIAN

• BATA (10% off)
• KOPERASI KELUARGA DATO’ HAJI
HASHIM MAMAT KUALA TERENGGANU
BERHAD (10% – 45% off)
• TEXLINE LINO (5% – 10% off)
• PROMINENT MILLION SDN BHD (MIZI
SPORTS) (10% off)



KESIHATAN/CERMIN MATA

• POLIKLINIK AN-NISA’ (20% off)
• QUALITAS HEALTH (10% off)
• FOCUS POINT (20% – 50% off)
• MENARA OPTOMETRY (10% – 60% off)


MAKANAN/MINUMAN

• KFC (5% off)
• DAILY FRESH (10%)
• A&W (50% off)
• COFFEE BERRY (20% off)
• THE CHICKEN RICE SHOP (Student Meal
at RM9.90nett)
• RESTORAN KENNY CRAB (10% off)
• SWEET CHAT (RM12.90nett meals)
• LEGEND’S CLAYPOT BRIYANI HOUSE (5%
off)
• DUBU DUBU SEOUL FOOD (RM16.90nett
meals)
• MY JAVA COFFEE (10% off)
• PANCAKE HOUSE INTERNATIONAL (RM5.
++ @ 2pcs classic pancake)
• STATION ONE PRODUCT (5% off)
• GLORIA JEAN’S COFFEES (10% off)
• BANGI KOPITIAM (10% off)



PENGINAPAN

• ANCASA HOTELS & RESORTS (10% off)
• TUNE HOTELS REGIONAL SERVICES SDN
BHD (25% off)
• LEO EXPRESS HOTEL (20% off)
• KOPERASI AL-TAQWA KAMPUNG KISAP
LANGKAWI BERHAD (2% – 15% off)
• KOPERASI GURU-GURU MELAYU KEDAH
BERHAD (15% off)
• KOPERASI MAJLIS GURU UGAMA
MENENGAH BERHAD (5% off)
• KOPERASI MELAYU BERJAWATAN
KERAJAAN NEGERI SEMBILAN BERHAD
(15%)



Nampaknya kedai fast food yang bakal dipilih pelajar lepas ni jatuh kepada A&W ! Sebab apa ?
A&W menawarkan 50% OFF kepada pemegang kad siswa ! Fuyoo Fuyoo nampaknya kita jadi pelanggan tetap A&W lepas ni.

Selain A&W, kita tertarik dengan diskaun dekat kedai spectacles. Orang yang rabun je akan hargai. Saya salah seorang. heee. Sebab saya rabun jauh. Dan yang paling sadis power asyik naik. Jadinya kerap kali ke kedai spek untuk tukar cermin. Kesian kat abah nak mengeluarkan duit lagi dan lagi. Lepas ni boleh la kerap tukar cermin tukar bingkai ! Eh untuk yang tak rabun dan tak pernah masuk kedai spek ni, cubalah bawak badan korang ke sana, ada jual branded rayban !

Yang penting kad siswa ni valid selama 3 tahun. Walaupun tinggal 1 sem diploma tapi kad still valid sampai degree. Hargailah kelebihan yang ada ye kawan-kawan.

Sumber : Amazingnara 


3 comments:

kak ina kl said...

salam ziarah..
Akak baru perasan kamu komen..dah lama dah ek..

good luck utk whatchuwant tu yer..muga tertunailah hasrat dihati

_NisaFuzi_ said...

kak ina : hehe thank you akak !

Mohd Shafwan said...

pinjam satt kad tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...